SPRAYTAN DERMA GLOW CURSUS

SPRAYTAN DERMA GLOW CURSUS

Ons spraytan groepscursusomvat een uitgebreid intensieve cursus van één dag en wordt aan maximaal drie cursisten tegelijk gegeven om ieder cursist voldoende aandacht te bieden.We starten de dag met theorieleeren gaan daarna een spraytan demonstratie geven.Daarna gaat ieder cursist het geleerde bij haar eigen model toepassen om praktische ervaring op te doen waarbij je door ons stap voor stap wordt begeleid.Spraytan cursus 1299€ incl. BTWOnze lestijden zijn van12:00 uur - 16:00‬ uurInclusief: starterspakket, lunch en certificaatInhoud starterspakket:

* Spraytan apparaat

* 1 stuk spraytan tent

* 2 stuks spraytan vloeistof

* 3 stuks make-up brushes

* 10 stuks wegwerpstrings

* 10 stuks plakvoetjesMet twee stuks spraytan vloeistof kun je ongeveer 20 tot 50 klanten behandelen.

Inschrijving!

De inschrijving is slechts geldig na het overmaken van de helft van het afgesproken cursus geld.
Het resterende bedrag dient uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de cursusdag overgemaakt te worden op onze bankrekeningnummer BE 78 3770 7640 2186 t.n.v. Yeliz H Business in Laarne onder vermelding van je naam en startdatum cursus.

Annuleringsbeleid!

Als je de cursus niet kunt bijwonen, dien je ons dit uiterlijk 30 dagen voor aanvang van je cursusdatum te laten weten; doe je het later dan houden wij het betaalde voorschot bedrag en verstrekken wij waardebonnen. Restitutie van geld is in geen geval mogelijk.