PINK GLOW CURSUS

PINK GLOW CURSUS

Ons Pink Glow cursusomvat een uitgebreid intensieve cursus van één dag van van 12:00 tot 16:00 uur.We starten de dag met theorieleeren gaan daarna een demonstratie geven.Daarna gaat ieder cursist het geleerde op een latex pop oefenen en als laatste bij haar eigen model toepassen om praktische ervaring op te doen waarbij je door ons stap voor stap wordt begeleid.Pink Glow cursus 1299€ incl. BTWOnze lestijden zijn van12:00 uur - 16:00‬ uurInclusief: starterspakket, lunch en certificaatInhoud starterspakket:

* Microneedling apparaat

* Bijhorende naalden

* 1doos Pink Glow serum ( 10 flesjes 5ml )

* 10 stuks MaskersMet 1 doos Pink Glow kun je ongeveer 20 klanten behandelen.

Inschrijving!

De inschrijving is slechts geldig na het overmaken van de helft van het afgesproken cursus geld.
Het resterende bedrag dient uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de cursusdag overgemaakt te worden op onze bankrekeningnummer BE 78 3770 7640 2186 t.n.v. Yeliz H Business in Laarne onder vermelding van je naam en startdatum cursus.

Annuleringsbeleid!

Als je de cursus niet kunt bijwonen, dien je ons dit uiterlijk 30 dagen voor aanvang van je cursusdatum te laten weten; doe je het later dan houden wij het betaalde voorschot bedrag en verstrekken wij waardebonnen. Restitutie van geld is in geen geval mogelijk.