BEHANDELINGEN


Wij bieden verschillende behandelingen aan:
Ombré, Powder, Combi Brow, Gloss & Go Lips, Pink Glow Mesoheal en Derma Glow Spraytan

 

Ombré Brows
Is een relatief nieuwe wenkbrauwtechniek waarbij de wenkbrauw aan de aanzet wat lichter wordt aangezet. Hij loopt dus van licht aan de binnenzijde naar vol in de 'uithoek'. Het gebruik van kleurschakeringen geeft nog een extra natuurlijk effect. Dus wil je een natuurlijke wenkbrauw creëren maar toch goed aangezet? Dan is deze wenkbrauw techniek de beste keuze!

 

Powder Brows
Deze techniek is het zelfde als de ombre techniek alleen is de opvulling van de wenkbrauw wat meer aangezet. Het is alsof de wenkbrauw met poeder is gezet. Je kunt de wenkbrauw ook geheel dicht pigmenteren, dit geeft een getekend uiterlijk er zijn zeker liefhebbers van dicht gepigmenteerde wenkbrauwen. Dus wil je een goed aangezette wenkbrauw creëren? Dan is deze techniek de juiste keuze!

 

Combi Brows
Het meest belangrijke verschil is dat de Combi techniek bij de aanzet van de wenkbrauw gecombineerd wordt met de hairtstokes techniek. Dit geeft een opgemaakte look, maar oogt natuurlijker en heeft bij de aanzet een meer warrig effect. 

Deze behandelingen duren ongeveer 2 uur. Tijdens de behandeling bespreken we eerst jouw wensen en zullen we je wenkbrauwen eerst voortekenen. Daarna wordt samen de kleur bepaald en bij akkoord starten we met het pigmenteren. 

Na de eerste behandeling volgt nog een touch up.

Gloss & Go Lips

Door middel van Gloss & Go krijgen jouw lippen een mooiere en vollere vorm. Ook kunnen we je lippen een frisse en naturel kleur geven. Deze behandeling duurt ongeveer 2,5 uur. Tijdens de behandeling bespreken we eerst jouw wensen en zullen we je lippen eerst voortekenen. Daarna wordt samen de kleur bepaald en bij akkoord starten we met het pigmenteren. 

Na de eerste behandeling volgt nog een touch up. 

 Pink Glow Treatment

Wat doet het voor je huid?
Deze behandeling stimuleert de aanmaak van huidcellen door de werking van 50 voedingsstoffen en vitamines. De huid wordt strak en stralend. Pink Glow is bedoeld voor de problematische doffe en vermoeide huid. Microneedling met Pink Glow verbetert de huidspanning en het vochtgehalte.

Het bevat 23 aminozuren, 13 vitamines, 6 mineralen, 6 co-enzymen, 5 nucleïnezuren, 2 antioxidanten en hyaluronzuur.

Indicaties:
- doffe vermoeide huid
- verkleuring, melasma
- ouderdomsvlekken
- zonnevlekken
- slappe huid
- donkere kringen onder de ogen
- ontsteking, acne
- acne littekens
- anti aging

Behandeltijd:
60 minuten samen met anesthesie

Na de behandeling kan uw huid er rood uitzien; dit trekt binnen enkele dagen wel weg. Gedurende deze dagen kunt u het beste zonlicht vermijden.


3/5 behandelingen nodig
3 minimum als je mooie resultaten wilt zien & behouden.

 

Derma Glow Tan Spraytan

Derma glow tan geeft je een natuurlijke bruine kleur zonder dat je blootgesteld wordt aan uv-stralen. Ook die vervelende plekjes die normaal wit blijven krijgen een mooie egale kleur met onze tanning. Zelfbruiners uit een tube geven vaak strepen en vlekken. Deze professionele spray tanning die veel gebruikt wordt bij modellen geven je een prachtige egaal bruine kleur die ongeveer 1/1,5 weken blijft zitten. Geen uren meer in de zon of onder de zonnebank die wel uv-stralen afgeeft en de huid snel doet verouderen. Een sessie duurt ongeveer 20 minuten. Het product wordt letterlijk op uw lichaam verneveld.

Wat is spray tanning?
Spray tanning is een belangrijke doorbraak in bruinen zonder zon. Spray tan geeft een vlekkeloze uiterst natuurlijke bruine tint. Een lotion op basis van DHA (Dihydroxyacetone = kleurloze suikeroplossing) wordt op uw lichaam gespoten en kan zowel gedeeltelijke als voor complete lichaamsbruining worden gebruikt.

Spray tanning wordt niet aanbevolen bij mensen met psoriasis, eczeem, snij- of schaafwondjes en alleen gedurende de eerste 3 maanden van een zwangerschap. Normaal gezien kan het product geen allergieën geven. Het gebruik van het product zou juist een positieve reactie veroorzaken door zon-allergieën te verminderen.