Bestellingen gedaan vóór 12:00 uur (ma-vr) worden dezelfde dag nog verstuurd!

BEHANDELINGEN


Wij bieden verschillende behandelingen aan: Ombré, Powder, Combi Brow en Gloss & Go Lips

 

Ombré Brows
Is een relatief nieuwe wenkbrauwtechniek waarbij de wenkbrauw aan de aanzet wat lichter wordt aangezet. Hij loopt dus van licht aan de binnenzijde naar vol in de 'uithoek'. Het gebruik van kleurschakeringen geeft nog een extra natuurlijk effect. Dus wil je een natuurlijke wenkbrauw creëren maar toch goed aangezet? Dan is deze wenkbrauw techniek de beste keuze!

 

Powder Brows
Deze techniek is het zelfde als de ombre techniek alleen is de opvulling van de wenkbrauw wat meer aangezet. Het is alsof de wenkbrauw met poeder is gezet. Je kunt de wenkbrauw ook geheel dicht pigmenteren, dit geeft een getekend uiterlijk er zijn zeker liefhebbers van dicht gepigmenteerde wenkbrauwen. Dus wil je een goed aangezette wenkbrauw creëren? Dan is deze techniek de juiste keuze!

 

Combi Brows
Het meest belangrijke verschil is dat de Combi techniek bij de aanzet van de wenkbrauw gecombineerd wordt met de hairtstokes techniek. Dit geeft een opgemaakte look, maar oogt natuurlijker en heeft bij de aanzet een meer warrig effect. 

Deze behandelingen duren ongeveer 2 uur. Tijdens de behandeling bespreken we eerst jouw wensen en zullen we je wenkbrauwen eerst voortekenen. Daarna wordt samen de kleur bepaald en bij akkoord starten we met het pigmenteren. 

Na de eerste behandeling volgt nog een touch up.

 

Gloss & Go Lips

Door middel van Gloss & Go krijgen jouw lippen een mooiere en vollere vorm. Ook kunnen we je lippen een frisse en naturel kleur geven. Deze behandeling duurt ongeveer 2,5 uur. Tijdens de behandeling bespreken we eerst jouw wensen en zullen we je lippen eerst voortekenen. Daarna wordt samen de kleur bepaald en bij akkoord starten we met het pigmenteren. 

Na de eerste behandeling volgt nog een touch up.